Prihlásiť
Vitajte, Hosť
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma
Vitajte na novom fóre!
Máte skúsenosti z lesníctva, s ktorými sa chcete podeliť?
Zaujímajú Vás názory ostatných? Zapojte sa do Fóra o lese!
Všetkých tu vítame a tešíme sa na Vaše príspevky!
Nové príspevky môžu v tejto kategórii pridávať a komentovať iba registrovaní.

TÉMA: Verejné obstarávanie

Verejné obstarávanie 30.05.2017 11:53 #1

Zdravím Vás, ktorý ste ešte vydržali pracovať za ceny ktoré ponúkajú lesy SR.
Chcem sa spýtať či poznáte niektorú lesnú správu kde sa nevysúťažili niektoré výrobné celky-VC.
  • Horárik
  • Horárik-ov Avatar
Príspevky môžu pridávať registrovaní a prihlásení návštevníci

Verejné obstarávanie 02.06.2017 20:24 #2

ja viem o niektorých, ale vacsi problem je pri plneni tych vysutazenych, skoncili zlate casy, v lese uz niet ludi, chvalabohu, lesy za chvilu skrachuju, nebude na vyplaty, velky problem je pri pestovnej cinnosti atd. atd.
  • fero hora
  • fero hora-ov Avatar
Príspevky môžu pridávať registrovaní a prihlásení návštevníci

Verejné obstarávanie = podvod a likvidácia posledných poctivých robotníkov Slovensku 16.06.2017 12:11 #3

Zákon o VO je korupčný,diskriminačný, umožňuje skupinkám, alebo jedincovi s vyšších kruhov okrádať poctivých živnostníkov, firmy ktoré sa zúčastňujú VO, znížia ceny za práce v mnohých prípadoch o viac než 50% a ešte si berú s nás percentá / úžeru / a toto štát toleruje, a nie že toleruje, ale podporuje, a potom nám chcú nahovoriť, že ľudia nechcú robiť, že sa musí pracovná sila doviesť z iných štátov, nebudú robiť ťažkú a nebezpečnú robotu za almužnu ani mukli z krajín tretieho sveta, ani z desiateho sveta, tento chorý systém, ktorý sa tu vládne nemá už dlhú budúcnosť, jediné čo ho drží pred kolapsom sú eurofondy, a neuveriteľná korupcia, nespokojnosť medzi živnostníkmi v lh brutálne narastá, mnohý z nás majú podlomené zdravie, nemalé množstvo je zmrzačených po ťažkých úrazoch, a čo je najhoršie úmrtnosť, štatistika uvádza za posledných desať rokov 50 mŕtvych, a tí zúfalci čo ešte pracujú pod úžerníkmi majú na krku dlhy a exekúcie! krásny život má živnostník v lh na slovensku, živnostník od štátu nič nepýta, len mu dáva, a štát sa ho snaží zlikvidovať, je to ťažko pochopiť, ale je to tak, neviem si predstaviť ako to bude fungovať, keď zlikvidujú strednú vrstvu /ťažnú silu štátu/ a zostanú len tí čo štát vyciciavajú, t.j. boháči a ŕomovia, asi nám tu dovezú utečencov a tí budú na nás robiť a konečne nám bude dobre!
  • živnostník
  • živnostník-ov Avatar
Príspevky môžu pridávať registrovaní a prihlásení návštevníci

Verejné obstarávanie = podvod a likvidácia posledných poctivých robotníkov Slovensku 22.06.2017 08:44 #4

Ano, je to tak, za obdobie v ktorom okrádajú poctivých živnostníkov cez zákon o VO rapídne klesol počet živnostníkov v LH a to skutočných odborníkov, o ktorých je núdza v každom odvetví, a s tých čo ešte pracujú, je veľa nových neskúsených a povedal by som ľudí ktorý sa hľadajú, nevedia čo taká práca obnáša, akú námahu a hlavne obrovské riziko úrazu, a preto sú čísla v štatistike úrazov tak závratne vysoké,a nikoho s kompetentných to netrápi, hlavne že sa rieši nedostatok prac. sily pre západných investorov. Živnostník v LH, je to najhoršie zamestnanie, čo si môže človek v tomto skorumpovanom štáte zvoliť, ako zdroj obživy, po rokoch zistí, že zdravie je totálne zničené a na krku dlhy, a exekúcie a ak má štát to šťastie, že vás pred penziou zahluší, vaša rodina nedostane absolútne nič, zostanú vám len oči pre plač a exekútory, čo by ste aj iné chceli, veď ste boli živnostník v LH v slovenskej republike. Fuj hanba!!! musím prestať, lebo mi je s toho na grc.
  • olh
  • olh-ov Avatar
Príspevky môžu pridávať registrovaní a prihlásení návštevníci
Moderátori: ekart

Naši partneri

Silvarium.cz DYAS.EU PEFC Slovakia Drevo burza

Fytofarm Merimex Pro Populo Poprad Slovenská lesnícka komora