Ako ďalej s odborným lesným hospodárom?
Slovenská lesnícka komora vyzýva k diskusii na túto tému.
NA AKTUÁLNU TÉMU Nový zákon o reprodukčnom materiáli
ROZHOVOR Zjednoduší alebo skomplikuje nám život nový zákon?
ŠTÁTNE LESY Máme kvalitné sadenice? A dokážeme ich efektívne využívať?
O ČOM SA /NE/HOVORÍ? Ako je to s uplatnením absolventov na trhu práce?
ČO NÁS ZAUJALO? Je to s našim pestovaním ozaj zlé?
NEŠTÁTNE LESY Postavme ochranu prírody na reálne základy!
O ČOM SA HOVORÍ? Ako majú postupovať vlastníci lesov...?
SLOVENSKÁ LESNÍCKA KOMORA Ako ďalej v našej komore?
VÝSKUM A PRAX Technológie premeny smrečín na stabilnejšie lesy priamo v teréne
DISKUSNÉ FÓRUM Áno, nastal čas radikálneho upratovania!
PREDSTAVUJEME VÁM Chcete mať vo svojom lese všetko pod kontrolou?
CENY DREVA Najnovší vývoj cien dreva v stredoeurópskom priestore
NA HORÚCU TÉMU Ako ďalej s odborným lesným hospodárom?
Slovenská lesnícka komora vyzýva k diskusii na túto tému.
Na našej internetovej stránke www.lesmedium.sk sa čitatelia časopisu nevyhýbajú ani otvorenému pohľadu na fungovanie Slovenskej lesníckej komory. O vyjadrenie sa k niektorým názorom sme požiadali predsedu komory Ing. Jaroslava Šuleka.
Na otázky čitateľov a redakcie týkajúce sa nového zákona o reprodukčnom materiáli odpovedá Ing. Miriam Sušková, vedúca Strediska kontroly lesného reprodukčného materiálu Národného lesníckeho centra v Liptovskom Hrádku.
O čom sa píše
Na spoločnej starostlivosti o Ždánický les sa v memorande podpísanom na juhovýchodnej Morave zhodli minister pôdohospodárstva ČR Marek Výborný, minister životného...
Prečítajte si viacAktuálne
Dvojica cenných chránených lokalít v Nízkych Tatrách je podľa mimovládnych ochranárov z občianskeho združenia (OZ) Prales a iniciatívy My sme...
Prečítajte si viacO čom sa píše
Pasenie kráv na Snilovskom sedle v Národnom parku Malá Fatra môže byť v rozpore s ochranou prírody. Upozornila na to...
Prečítajte si viacO čom sa píše
Hoteliéri v Slovenskom raji hlásia rapídny pokles turistov. O prepade hlavnej turistickej sezóny hovoria aj predajcovia suvenírov, či majitelia gastro...
Prečítajte si viac