Speciality ze zvěřiny, hnědá obálka
- Zverejnené v Kníhy
Veľkoformátová reprezentatívna zverinová kuchárka obsahuje celkom 216 vyskúšaných a osvedčených receptov. 156 ich pripadá na zverinové predkrmy, polievky a hlavné chody, zbytok na prílohy a dezerty. Hlavné chody sú rozdelene podľa druhov zveri, z ktorej zverina pochádza (srnec, divá sviňa, jeleň, daniel, muflón, zajac, bažant, divoká kačka a ostatné druhy zveri). K väčšine hlavných chodov je pridaný recept na prílohu. Nechýba kapitola o kuchynskom spracovaní zveriny a o vínach vhodných ku zverine. Formou piktogramu je ku každému zverinovému pokrmu odporúčané to najvhodnejšie víno. Viac ako 160 veľkoformátových farebných fotografií jedál od profesionálneho fotografa Jirího Poláčka vkusne doplňujú perokresby s motívmi zveri a prírody od ilustrátora Františka Flégla.
256 strán, formát 230 x 285 mm, pevná knižná väzba, laminovaná obálka v hnedej farbe, farebné fotografie, perokresby. V r. 2016 vydalo nakladateľstvo Lesnická práce.
- Autor: B. Poláčková, J. Poláček a D. Pačes
- Kód: 4283
- Nakladateľ: LP
- Cena: 22 €