Logo
Vytlačiť túto stránku

Správa o lesnej pedagogike za rok 2023: 13 lesníckych subjektov, 1 085 aktivít, vyše 101 tisíc účastníkov

Lesná pedagogika na sociálnej sieti informuje o spracovaní a zverejnení Správy o lesnej pedagogike ako súčasti environmentálnej výchovy na Slovensku za rok 2023. Národné lesnícke centrum - Centrum transferu poznatkov a lesnej pedagogiky ako koordinátor aktivít lesnej pedagogiky na Slovensku štatisticky spracovalo údaje o aktivitách, projektoch a kampaniach, realizovaných 13 lesníckymi subjektami.

Doporučený Témy aktivít lesnej pedagogiky Zdroj: Správa o lesnej pedagogike Témy aktivít lesnej pedagogiky

„Aktivity lesnej pedagogiky realizujú aj ďalšie, spravidla menšie organizácie, ktorých výsledky nie sú zohľadnené v tejto Správe. Údaje lesnej pedagogiky sú tematicky spracované z obdobia realizácie aktivít od 1. 1. 2023 do 31. 12. 2023. Vybrané štatistické údaje sú pre lepšiu názornosť znázornené v grafickej podobe, prípadne doplnené o obrazovú dokumentáciu.

V roku 2023 bolo uskutočnených 1 085 aktivít lesnej pedagogiky s viac ako 101 189 účastníkmi. Najzastúpenejšou kategóriou účastníkov aktivít lesnej pedagogiky boli rodiny s deťmi. V priebehu roka lesní pedagógovia a lesníci realizovali v rámci lesnej pedagogiky aktivity na rôzne témy. Najčastejšie to boli témy ako Les (funkcia, význam, ochrana), Zvieratá v lese, Jar v lese a mnoho iných. Najviac podujatí sa uskutočnilo v priebehu mesiacov apríl, máj a jún,“ píše sa v aktuálnom statuse.

Celú Správu o lesnej pedagogike s ďalšími spracovanými údajmi nájdete: http://www.lesnapedagogika.sk/.../sprava-o-lp-za-rok-2023/

 

 

Prečítané: 408
(0 hlasov)
Lesmedium. All Rights Reserved.