Logo
Vytlačiť túto stránku

Glosa: Slovník s dezolátmi a rečnícky štýl hodný triedneho nepriateľa. Žiadna zmena k slušnejšiemu

Rečnícky štýl a slovník exministra Jána Budaja sa nemenia. Zdá sa, že verejný činiteľ je nepoučiteľný a je mu úplne jedno, či je v takej alebo onakej politickej strane, či vládne alebo chce znova vládnuť. Triedneho nepriateľa skrátka za žiadnych okolností nešetrí.

Doporučený Ilustračné foto: Jozef Marko Ilustračné foto: Jozef Marko

Slovník plný dezolátov a rečnícky štýl s klamstvami typu, že trvalo udržateľným obhospodarovaním a systematickou obnovou lesov nám hory miznú pred očami, ho neopúšťa a nič nenasvedčuje tomu, že by sa mohol niekedy zmeniť k lepšiemu, resp. k slušnejšiemu.

Najnovšie bije na poplach jemu vlastným spôsobom a tvrdí, že ak prejdú blúznivé nápady odporcov ochrany prírody, dezoláti z parlamentu, ktorí sa netaja, že sú v odpore so všetkým, čo súvisí s Európskou úniou, nás pripravia o 815 miliónov eur.

Podľa agentúry SITA to uviedol na piatkovej tlačovej besede. Ich lídrom je podľa slov Jána Budaja „bývalý komunista Robert Fico, ktorý pokračuje v politike Vladimíra Mečiara. To, čo sa tu deje, je politický prevrat,“ vyhlásil Ján Budaj.

Čo sa dá robiť, komu niet rady, tomu niet pomoci. Ani voličom, ktorí sú ešte stále ochotní veriť takýmto politikom...

Zdroj: Dezoláti z parlamentu nás môžu pripraviť o 815 miliónov eur, Budaj ukázal prstom aj na komunistu Fica - SITA Náš Vidiek

 

 

Prečítané: 1394
(5 hlasov)
Lesmedium. All Rights Reserved.