Logo
Vytlačiť túto stránku

Vojenskí lesníci obdarovali 90 centier pre deti a rodiny: Rozdávali vianočné stromčeky, balíčky diviny a poukážky na nákup potravín

Aj tento rok budú stovkám detí v centrách pre deti a rodiny po celom Slovensku robiť radosť živé vianočné stromčeky z vojenských lesov. Štátny podnik Vojenské lesy a majetky SR k nim pribalil a centrám odovzdal tiež darčekové poukážky a balíčky diviny. Ministerstvo obrany SR o tom informovalo na svojej internetovej stránke.

Doporučený Vojenskí lesníci deťom Zdroj: Internetová stránka Ministerstva obrany SR Vojenskí lesníci deťom

Celkovo bolo obdarovaných 90 centier po celom Slovensku, ktoré prejavili o stromček záujem. „Zamestnanci štátneho podniku Vojenské lesy a majetky SR rozviezli 131 stromčekov tak, aby sa z nich deti mohli tešiť už od sviatku sv. Mikuláša. K stromčekom sme pribalili 90 balíčkov mäsa a 150 poukážok v hodnote 100 € na nákup potravín. Veríme, že aj prostredníctvom týchto maličkostí budú mať klienti centier krajšie Vianoce,“ uviedol generálny riaditeľ štátneho podniku Vojenské lesy a majetky SR Ján Jurica.

Rezort obrany v tlačovej správe dodal, že darované vianočné stromčeky, ako aj vysoko kvalitná divina pochádzajú z lesov, ktoré Ministerstvo obrany SR obhospodaruje prostredníctvom svojho štátneho podniku Vojenské lesy a majetky SR.

Prečítané: 773
(0 hlasov)
Lesmedium. All Rights Reserved.