Logo
Vytlačiť túto stránku

Chystá sa fúzia LESY SR a LPM? Podľa agrorezortu dostane verejnosť čoskoro odpoveď

V odbornej lesníckej verejnosti sa rýchlo šíri neoficiálna informácia o tom, že Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR ako zriaďovateľ štátnych podnikov Lesopoľnohospodársky majetok (LPM) Ulič a LESY SR Banská Bystrica pripravuje začlenenie LPM Ulič do organizačnej štruktúry LESY SR.

Doporučený Skúmanie napadnutia bučín na LPM Ulič lykožrútom bukovým pracovníkmi Lesníckej ochranárskej služby a miestnymi lesníkmi Foto: Ing. Ivan Šoltýs Skúmanie napadnutia bučín na LPM Ulič lykožrútom bukovým pracovníkmi Lesníckej ochranárskej služby a miestnymi lesníkmi

Odbor komunikácie Kancelárie ministra pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR včera portálu Lesmedium.sk zaslal stručné stanovisko, podľa ktorého sa k tejto téme v krátkom čase uskutoční tlačová konferencia. Na nej budú predstavené všetky súvislosti a zodpovedané všetky otázky k tejto záležitosti.

Z oficiálneho vyjadrenia agrorezortu je zrejmé, že k zlúčeniu dvoch štátnych lesníckych podnikov dôjde, otázkou je kedy, z akých dôvodov a za akých podmienok.

Jozef Marko

Naposledy zmenené: nedeľa, 09 október 2022 18:30
Prečítané: 1370
(1 Hlasovať)
Lesmedium. All Rights Reserved.