Logo
Vytlačiť túto stránku

Medvedica spôsobila mužovi zranenia hlavy a tváre: Hospitalizovaný je na oddelení plastickej chirurgie

Medvedica napadla 58-ročného muža pri Hornej Vsi neďaleko Kremnice. Muž sa vybral cez les do práce v Kopernici. Po útoku sa dokázal dostať sám z lesa domov a zavolať si pomoc. S poranenou hlavou a tvárou napokon skončil v nemocnici. O incidente informovala včera TV JOJ a portál Noviny.sk.

 

Doporučený Ilustračné foto Pavol Lenko Ilustračné foto Pavol Lenko

V reportáži je uvedené, že medvedica prekvapila muža v lese nad Hornou Vsou. 58-ročný Marián tadiaľ roky chodieva do práce v Kopernici. "Tri roky tadiaľ chodí a prvýkrát sa to stalo, ja som s ním debatoval a 15 minút na to sa to stalo," povedal sused. 

Muž sa zrejme dostal medzi medvedicu a jej mláďa. Tá naňho zaútočila. Je to neuveriteľné, no aj napriek zraneniam sa mu podarilo z lesa utiecť a dobehnúť domov. "Celý krvavý pribehol a volali sme mu pomoc," uviedla starostka Simona Holicová. "Bola to medvedica s mladým," povedala manželka napadnutého muža. "Môžem potvrdiť, že sme na linku dostali hlásenie, ktorého napadol medveď," doplnila hovorkyňa KR PZ Banská Bystrica Alena Krčová. 

Muž leží na oddelení plastickej chirurgie a má poranenie hlavy a tváre. Manželia sa starajú o dve postihnuté deti, nemajú peňazí nazvyš a práve preto chodieva pán Marián do práce pešo. "On chodí kade tade, ale teraz mal smolu," uviedla pre TV JOJ manželka. 

Zdroj: https://www.noviny.sk/krimi/688163-medvedica-napadla-muza-nedaleko-kremnice-skoncil-v-nemocnici

 

Prečítané: 1027
(1 Hlasovať)
Lesmedium. All Rights Reserved.