Logo
Vytlačiť túto stránku

Deň detí v skanzene

Pri príležitostí Medzinárodného dňa detí pravidelne pripravujú v skanzene vo Vychylovke podujatie, na ktorom nechýbajú hry a dobrá zábava.

Doporučený Deň detí v skanzene

Pracovníci múzea pozývajú do skanzenu na sviatok detí, ktorý tam oslávia v nedeľu 5. júna.

„Kysucké múzeum v Čadci, Lesy SR, Odštepný závod v Čadci a Hasičský a záchranný zbor v Čadci spoločne so sponzormi pripravili deň plný súťaží, zábavy a hier," informuje Darina Hnidková z Kysuckého múzea v Čadci.
Prezrádza, že na svoje si určite prídu nielen deti, ale aj dospelí. „Od 10. hodiny začínajú rôzne súťaže, hry, zábava pre deti, ktoré potrvajú až do 13.hodiny, kedy začína v Kaplnke Panny Márie Ružencovej svätá omša venovaná všetkým deťom na svete. Šikovnosť, zodpovednosť, ostražitosť, nasadenie a rýchlosť pri práci predvedú pri základnom kameni skanzenu hasiči z HaZZ z Čadce o 13. 45 hodine. O 14. 30 h nastane chvíľa, na ktorú sa deti celý deň tešili, začne totiž rozdávanie darčekov a sladkostí." Dodáva, že aj túto nedeľu môžu návštevníci absolvovať jazdu vláčikom, na drezine a navštíviť interaktívnu výstavu v Raganovom mlyne nazvanú Žijem na strome a je mi dobre.
„Nebude chýbať niečo na zahryznutie a skvelá nálada. Nenechajte si ujsť super deň strávený v očarujúcej prírode skanzenu," pozýva D. Hnidková.
Zdroj: Kysucké ECHO

Prečítané: 2990
(0 hlasov)
Lesmedium. All Rights Reserved.