Logo
Vytlačiť túto stránku

Hlasujte za drevostavbu roka

Do súťaže Drevostavba roka 2015 je nominovaných 14 objektov zrealizovaných v uplynulom roku.

Doporučený Ilustračné foto Ilustračné foto

Pre členské spoločnosti Sekcie drevostavieb Zväzu spracovateľov dreva SR (SD ZSD SR) vyhlásili piaty ročník súťaže Drevostavba roka. Do súťaže Drevostavba roka 2015 nominovali 14 objektov zrealizovaných v uplynulom roku.
Súťaž bude – tak ako v predchádzajúcich rokoch – odborná i laická. Odborná porota vyhlási výsledky súťaže na výstave Nábytok a bývanie 2016 v Nitre (8. – 13. 3. 2016). Laická verejnosť môže hlasovať nielen na internete, ale aj priamo na výstave Nábytok a bývanie 2016 v Nitre v pavilóne N, ktorý bude aj tohto roku koncipovaný ako Pavilón slovenských výrobcov nábytku a moderných drevodomov. Po prvýkrát sa budú výrobcovia drevostavieb prezentovať v rámci podvýstavy „Moderné drevodomy".
Nominácie na získanie ocenenia Drevostavba roka 2015 si môžete pozrieť a za svojho favorita zahlasovať na www.drevostavby-zsdsr.sk alebo www.mojdom.sk. Každý, kto sa zapojí do internetového hlasovania, alebo odovzdá svoj hlas na lístku na výstavách, bude zaradený do žrebovania o hodnotné ceny. Výsledky hlasovania laickej verejnosti vyhodnotí SD ZSD SR po výstave CONECO RACIOENERGIA (6. – 9. 4. 2016) a zverejní na internete.
zsd

Naposledy zmenené: štvrtok, 25 február 2016 16:41
Prečítané: 1971
(0 hlasov)
Lesmedium. All Rights Reserved.