Logo
Vytlačiť túto stránku

Rozprávkový lesopark

Lesopark, ktorý využívajú mnohí Prievidžania, sa v priebehu nedeľného popoludnia 28. júna zmení na nepoznanie.

Podujatie s podtitulom Z rozprávky do rozprávky a najväčšia bublifukiáda v Prievidzi sa začne o 14. h vstupom cez bránu na Ul. Clementisa, kde bude pripravený Čarovný les. Počas Cesty rozprávkovým lesom čaká na deti stretnutie s mnohými rozprávkovými bytosťami. Po jeho absolvovaní bude pre všetkých účastníkov pripravený bohatý kultúrny program na Čarovnej lúke v areáli Lesoparku s amfiteátrom.

Program na pódiu sa začne o 14.30 h a zabávať budú klauni z Divadla NAtraKY, speváčikovia zo ZUŠ L. Stančeka v Prievidzi, šašo Ľuboš s jeho popletenými kúzlami, tanečná škola Dáriusa Štrbu, hudobná skupina Fridays Eškola, SZUŠ XOANA Prievidza, TS Fantastic a mnohí ďalší.

Všetky deti sa môžu zapojiť do cestovania čarovnou lúkou, pri ktorom môžu pomôcť rozprávkovým bytostiam dotvoriť príbeh niektorej z rozprávok, za čo získajú pečiatku do cestovného pasu. Za plný počet získajú sladkosti, ktorých sú plné maškrtné domy.

A aby toho nebolo málo, Čarovná lúka bude plná atrakcií. Tešiť sa môžete na šaša Mateja a jeho balóniky, maľovanie na tvár, jazdu na poníkoch, nafukovacie atrakcie, omaľovánkovo, kriedovo a švihadlovo.

Presne o 18. h vypukne bublifukiáda, kde sa všetci pokúsime o rekord s najväčším počtom bubliniek v Prievidzi. Podmienkou je priniesť si bublifuk. A celé to zakončíme veľkou bubli disco.

K dispozícii bude aj rozprávkový autobus, ktorý bude premávať zadarmo každú polhodinu.

 

MY Hornonitrianske noviny

Prečítané: 917
(0 hlasov)
Lesmedium. All Rights Reserved.