Lesmedium

#SIEŤ

autor: neznámy
Za prvých sto dní chce Sieť vytvoriť podmienky pre hmotnú zodpovednosť politikov a vylúčiť schránkové firmy z verejného priestoru. Zároveň cez daňovú úľavu chce v prvých sto dňoch vlády zvýšiť zárobok bežnej rodiny o 500 eur ročne. Rovnako plánuje zrušiť zbytočné povinnosti pre zamestnávateľov a zamestnancov, najmä daň zo straty, povinné preškoľovanie vodičov a povinnú zdravotnú službu tam, kde nemá zmysel.

Do dvoch rokov plánuje Sieť presadiť zákonnú záruku pre rodičov na miesto v škôlke, zlúči finančnú podporu pracujúcich rodičov do jedného rodičovského konta v sume 12-tisíc eur na dieťa. Znížiť by sa mali aj odvody o 500 eur ročne na každého zamestnanca aj živnostníka. Do dvoch rokov vlády Sieť presadí aj urýchlenú výstavbu rýchlostných ciest na Orave, Zemplíne, Gemeri a Hornej Nitre.

Do roku 2020 Sieť v prípade vládnutia investuje do vzdelávania detí o 30 percent viac proti dnešným číslam, vytvorí podmienky pre zvýšenie podielu slovenských potravín na domácom trhu na 80 percent a zásadne skráti čakanie na zdravotné výkony.

sekcia: Archívne fórum, 28.1 2016 12:12
autor: neznámy
Zase len ťahanie medových motúzov popod nos voličov. Akonáhle by získali nejaký vplyv na politiku, budú musieť poslúchať majiteľov Slovenska...
28.1 2016 12:30
autor: neznámy
Slovenský národ je napočúvaný týchto predvolebných drístov za 26 rokov, ako krásne chcú odrbávať chudobu, že sieť chce vytvoriť podmienky, no načo sú nám podmienky, tu treba tvrdo postaviť zákon, každý jeden by mal niesť zodpovednosť za svoju prácu, hmotná zodpovednosť by mala biť samozrejmosťou každého politika a nie len to, mali by mať oveľa prísnejšie tresty ako radový občan, minimálne trojnásobne vyšiu sadzbu,veď to predsa nie je normálne, aby človek ktorý ide ku korytu dostal imunitu, to je výsmech národu, urobte capa záhradníkom a dajte mu imunitu, no niečo neskutočné, tieto odrby to nemá hraníc, prečo niekto v tom sieťackom príspevku neuvedie aj nejakú záruku voličom, napríklad, keď to nesplníme čo sľubujeme, môžete nás všetkých, (použijem pre istotu niečo miernejšie) utratiť, ale to nie, len nasľubovať a potom rozkradnúť čo sa ešte dá, a na voliča sa zvysoka vysrať, taká je realita pani sieťka, aspoň sa tu nestrápňujte, ľudia už nie sú naivní ako v 89-tom, každý radový občan má už týchto politických káuz, podvodou a rôznych nezmyslov plné zuby, z republiky kde sa krásne žilo pracovitému národu, ste urobili otrokáreň pre vládnuce strany a západných investorov, a oni nás za našu poslušnosť krmia tým ich odpadom, ktorým si oni doma nedovolia krmiť ani psi a mačky, naozaj krásny život, oplatí sa ísť voliť !
28.1 2016 13:16
autor: neznámy
admin, prosim ta vymaz ten nasprostasty prispevok od siete
28.1 2016 13:35
autor: neznámy
musime ist volit, no nie len to!!!! prave to je chyba, my Slovaci sa nevieme dozadovat splnenia slubov a za ich nesplnenie pozadovat tresty, min. rezignacie a vymenu vlad, to je nasa chyba. Ked dovolis vlkovi aby ti robil sarapatu v stade je to tvoja chyba!! Siet ak uzakoni hmotnu zodpovednost bude to len prvy krok ale dolezity, potom sa dostaneme aj k trestom za rozkradanie statu. Niekde a niekedy treba zacat. Hlavne treba aby sa nas politici bali, aby sa bali davu a masy ludi. Potom sa veci zacnu hybat. My sme letargicky narod a lahostajny, preto sa mame takto!!!
28.1 2016 13:38
autor: neznámy
slubuju nerealne veci u nas musia prist do vlady nejaky diktatori co urobia poriadok a nie saso Prochadzka
28.1 2016 14:11
autor: neznámy
taraniny, situácia je zlá, keď Procházka si myslí, že slovač je tak blbá, aby sa dala nalákať na také báchorky.....človek bez chrbtovek kosti
28.1 2016 14:21
autor: neznámy
Kofotina na mraky všetci sa chcu dostať ku válovu a potom sa vyse... Na ŽIVNOSTNIKA!
28.1 2016 15:33
autor: neznámy
Na 140 mieste je Marek Illéš, Bývalý vedúci katastra Zlaté Moravce, ktorý povolil mnohé vklady pozemkového spoločenstva v rozpore so zákonom. Smer ho povýšil na Okresného riaditeľa v Nitre.
28.1 2016 17:02
autor: neznámy
keď si smerák môžeš všetko, aj nemožné.
28.1 2016 17:22
autor: neznámy
sieť je hodená a kaprýky sa lapajú
28.1 2016 18:39
autor: neznámy
Pán Illéš je Prednosta okresného úradu v Nitre,Ktovie ako to bolo s majetkami grófa Dr.Erdődyho-Lesnými pozemkami..Len vďaka Okresnej prokuratúre v Nitre tieto vklady boli zrušené.
.
28.1 2016 20:01
autor: neznámy
To sa o prokuratúre na v Žiline nedá povedať a ešte aj 26 rokov po socializme je napáchnutá praktikami ŠTB
Celá Žilina a tým aj Orava a Kysuce sú v područí petolízačov vládnej strany a účel svetí prostriedky.
Preto voliť len nie §§§ smer §§§.
28.1 2016 20:26