Lesmedium

Živnostníci pracujúci pre LSR

autor: Hora
Uvedomte si,že ked´pracujete za almužnu,tak to je jedna vec.Horšie je,ked´sa náhodou dožijete dôchodku,tak z minimálnych odvodov budete mať peniaze len na rožky,elektriku a vodu.Prestante robiť pre LSR,niektorí si zachránite život a ostatní radšej chodte na úrad práce.Možno to už niekomu dôjde.
sekcia: Archívne fórum, 21.1 2016 17:08
autor: neznámy
poznám jedného, čo odrobil celý život v hore, mal kone, lkt 80, vcelku to bol slušný človek a myslel som si, že na tom bude dobre aj finančne, no dnes keď ho stretnem uvažujem či sa mu pozdraviť, brada po pás, špinavý, handry s kontajnera dokrčené, smrdí tak,že olomoucké sirečky sú proti tomu kolínska, no posledný človek a od elektriny je dávno odstrihnutý, plyn, to ani nevie čo je, a to je živý príklad ako dopadneme pri smeráckej soc. demokratickej politike, vyrátajú ti menej ako cigáňovi s celoživotnej podpory, nech to šľak trafí, taký štát aj celé LSR aj z jeho vedením, bolo by dobré vyfotiť ho a rozmiestniť bilbordy po republike pre výstrahu, a napísať reflexnou farbou, takto vypadá na slovensku človek na zaslúženom dôchodku, ktorý odrobil celý život v LSR, vivat slovákia.
21.1 2016 18:59
autor: neznámy
veru uz sa konecne zobudte ale vsetci nie len par a ostatny budu robit dalej ja za tie ceny uz od noveho roku ani nenastartujem pilu pre lesy
21.1 2016 21:18
autor: neznámy
Bolo by urobiť tie bilbordy a nalepiť ich pod ficove, že robíme pre ľudí, nech svet vidí pravdu, že čo robia pre ľudí, potom by sa už možno naozaj všetci zobudili, hanba zákonodarcom tohoto štátu, takú jeseň života si nezaslúži ani zviera, nie človek ktorý celý život tvrdo drel v horách, zničil si zdravie, riskoval život, aby vyživil rodinu a keď sa dožije v 62 rokoch dôchodku, tak klesne pod hranicu biedy, a musí ísť po žobraní, keby ti taký príbeh porozprával niekto pred 27 rokmi, tak mu určite neuveríš, komunisti takých ľudí na rukách nosili, krásne to smeruje.
22.1 2016 8:50
autor: neznámy
vo volbach im to treba ficovi ajeho uzernikom spocitat vysvetlovat v sirokej rodine doma detom kamaratom ako kradnu cez svojich uzernikov a nevolit smer
26.1 2016 17:53
autor: neznámy
to je viac než jasné, živnostník v LH smer určite voliť nebude, ani jeden, ani keď mu oprú hlaveň kvéra o hlavu, radšej zdochnúť ako dať hlas tejto zberbe,nemá ani jeden maličký dôvod, nech mi niekto napíše jeden jediný maličký dôvodík, čo pozitývne za tie roky urobil fico aj z jeho sociálnou vládou odborníkov pre živnostníkov, vopred ďakujem.
26.1 2016 19:34
autor: neznámy
ked si taky mudry zivnostnik ta napis za ktora vlada nieco urobila???vyser sa na horu a chod do politiky.
26.1 2016 20:55
autor: neznámy
mas pravdu ani jedna vlada neurobila nic pre zivnostnika ale vymysliet uzernicky zakon verejne obstaravanie to je praca estebackych deti ktore zastresuje strana smer uznaj ze to maju perfektne vymyslene ako nas zodrat z koze
26.1 2016 21:13
autor: neznámy
zivnostnik aby si nebol prekvapeny-DAV JE VRTKAVY!!!!!!!!!!!!

26.1 2016 22:18
autor: neznámy
žiadna neurobila pre nás nič dobré, ale fico je tam dosť dlho na to aby zjednal nápravu, ale ešte pritvdzuje z roka na rok, ja somárov voliť nebudem, kto chce takto ďalej žiť, nech volí, a na to aby si mohol ísť do politiky, nepotrebuješ biť múdry, milý kolega, ale poriadne sprostý a hlavne zákerný.
27.1 2016 8:05
autor: neznámy
pozooor, aj bohatý, chudáka medzi seba nepustia, jednoznačne musíš mať aj nakradnuté.
27.1 2016 16:57
autor: neznámy
Uz som to sem do jednej diskusie napisal,tak to dam aj sem. Myslim,ze sa tu sem hodi..........Pekny den Vam zelam. Lesni robotnici. Este Vas to bavi? takto anonymne tu vypisovat co vam nie je po chuti. Aj si uvedomujete,ze je to len hadzanie hrachu na stenu? Nikdy nic nedosiahnete anonymnym pismom,ani buchanim pastou do stola v krcme. Ak nieco chceme dosiahnut musime to spravit ako ucitelia,alebo sestricky. Urcite to nie je jednoduche,nepojde to lusknutim prsta. Ale za pokus to stoji. Zazil som situacie,kedy sa robotnici buchaju do prs, ako oni nebudu uz blbych robit a podobne. Vzdy to tak skonci,ze sa ide makat pod cenu. A? Stale Vas maju (ovecky)! Ste predsa chlapi,ktori tvrdo makaju, zivia svoje rodiny. Tak sa postavte sami za seba,alebo aspon za tie svoje rodiny. Mozno by stacilo aspon chvilu nepracovat pod cenu. Mozno to nevyjde, ale ak ano a dokazete chvilu nepracovat pod cenu,tak sa Vam to vrati,ked konecne zacnete pracovat za to, co Vam prinalezi... Vela zdaru zelam:-)
29.1 2016 13:36