Lesmedium

PROSIM KOMPETENTNYCH O VYSVETLENIE!

autor: živnostník
Som živnostník,snažím sa uživiť rodinu poctivou prácou v lese,hlavne na slovensku,no v poslednom čase som prišiel na to,že je to nemožné,ked prejavím záujem o prácu na LS,tak odpoved znie,my máme dosť až veľa ľudí,druhá najčastejšia je,že oni s tým nemajú nič spoločné,a dajú my t.č. na užernika ktorý to má vyhraté,a verte my telefonujem mu už tri týždne,a stále je zaneprázdnený, prichádzajú my sms-ky,som na poľovačke,zajtra sa vám ozvem,zajtra má jednanie,lebo kandiduje na starostu,a takéto podobné výhovorky,preto žiadam o vysvetlenie,ved ked vidím koľké kalamitné drevo leží na zemi nedotknuté,ktoré treba urýchlene spracovať,a nikto tam nerobí,tak mi je to divné,nerozumiem tomu,prejdem 300km,vidím tisíce kubíkov kalamity,a nikto to nespracúva,ako je to možné,ja neviem na čo sa čaká,aby sa drevo znehodnotilo? prosím vas vysvetlite my niekto ako to funguje na slovensku,hlavne v štátnych lesoch,a či je to tak dobre, vopred srdečne dakujem.
sekcia: Archívne fórum, 2.10 2014 16:52
autor: neznámy
nie si sam na sLOWEnsku je to tak a najhorsie ked to taky vyhra.a cakas na peniaze tri a wiac mesiacow a prinajhorsom ta newiplati.tu hrabe kazdy pre seba.
2.10 2014 20:13
autor: neznámy
Pán riaditeľ Slovenských lesov štátneho podniku v BB,to je otázka, na ktorú by ste mali odpovedať určite vy,možno by bolo dobre zobrať si na pomoc Jahňátka, no budeme netrpezlivo čakať na vyčerpávajúcu odpoved.
3.10 2014 8:52
autor: neznámy
kompetentní serú na drevo,aj na živnostníka,hlavne že platí,robiť nemusí. oni výplaty a odmeny majú, aj bez roboty.krásne slovenskoo,je určite v správnom smere,niet o čom pochybovať.
3.10 2014 15:13
autor: neznámy
Toto je hospodarenie,zodpovednost ziadna palty beru a nič.Rakušaci ktori u nas maju pokupene lesy len krutia hlavami a sme im na smiech.toto by žiadny sukromný majitel lesa nedovolil.Takto sa hospodari.Ale treba zvysit dane a vselijake nezmyselne poplatky lebo stat nema peniaze.Ovolat cele vedenie GR aj ministra a dat im k nahrade skody alebo basu.
4.10 2014 20:28
autor: neznámy
Kompetentní Vám nič nevysvetlia, asi sú na dlhodobej dovolenke a guľášujú niekde na chate hlboko v horách. Na stránke MPaRV SR majú poslednú aktualitu z 15.1.2014 (Mimoriadne povolenie lovu raticovej zveri). Už nemajú čo riešiť, všetko funguje, ako má.
14.10 2014 9:50