Lesmedium

Pozvánka na " Praktický seminár - Uplatňovanie zákona o pozemkových spoločenstvách "

autor: Fero 1
Včera som dostal pozvánku na tento seminár. Neviem čo chce školiť Ing. Pavel Bútor z MP a RV napr. v Košiciach 4.3.2014 , keď zákon hovorí o termíne do 28.2. 2004 ? Ako riešiť vzťah Pozemkového spoločenstva s obvodným lesným úradom , keď takýto neexistuje? Nehanbí sa predstúpiť pred nás úbožiakov , ktorí sme si od minuloročného nadobudnutia tohto zákona trhali vlasy a nevedeli ako na to ? A ešte od nás žiada poplatok 50 EUR ale výhradne v hotovosti ? Veď to je nahorázne , ako sa nám ti hore posmievajú a urážajú nás.
sekcia: Archívne fórum, 4.2 2014 19:11
autor: neznámy
Suhlasim s tebou, i ked nemam vlastnu skusenost s tym, taktiez neviem o tom seminari. mne osobne pan Ing. P Bútor pomohol vyriesit jeden problem este z roku 2008 za jednoduche dakujem.
avsak stretavam sa coraz castejsie od znamych ze to takto funguje, a pre mna je nemyslitelne aby odbornik, ktori pracuje v statnej sprave takto pristupoval k veci, kedy by mohol pomoct ludom, ktori potrebuju jeho odbornost v danej problematike a on takto zneuzival svoje postavenie.
4.2 2014 19:58
autor: neznámy
ako zamestnanec statnej spravy sa hambim za svojich kolegov.cest kolegom ktory su nad vecou a snazia sa byt vprvom rade poradnym organom vsetci u nich najdu podporu mozu sa spolahnut ze maju v nich naozajstnych partnerov.urobme aspon v lesnictve zakony a vyhlasky ktore niesu represivne ale motivujuce inac neocakavajme od lesnikov v prevadzke spolupracu a predlzenu ruku statnej spravy.je to scestne pozadovat ohlasovaciu povinost a podobne nezmysly ak su neni nasi zamestnanci.my ich neplatime tak by bolo na case konstruktivne prepracovat lesnicke zakony a vyhlasky.ved je na smiech ked olh sp
racuje kalamitu vcas a dosledne a mmy mu dame pokutu za vyznacovanie .navrhujem ministerstvu aby prehodnotilo vsetky pokuty a priestupky a odobratia osvedceni a tym dalo najavo ze sa postavilo na stranu ktora vedie k modernizacii a novej ideologii v tomto rozvratenom lesnickom stave
4.2 2014 21:39