Logo
Vytlačiť túto stránku

O týždeň sa vo Zvolene začnú Lesnícke dni 2024: Lesníctvo ako moderný sektor, založený na dlhoročných tradíciách

Už o týždeň, v piatok 19. apríla 2024, sa na Námestí SNP vo Zvolene uskutoční slávnostné otvorenie Lesníckych dní 2024. Program podujatia sa začne od 10:00 hod. a potrvá do 19:00 hod. Ambíciou organizátorov je predstaviť lesníctvo ako moderný sektor, založený na dlhoročných tradíciách.

Doporučený Zdroj: FB stránka NLC  Zdroj: FB stránka NLC

„Národné lesnícke centrum spolu s partnermi pripravili bohatý vzdelávací a kultúrny program pre návštevníkov 18. ročníka už tradičného podujatia vo Zvolene, ktoré sa koná pod záštitou ministra pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR.

V rámci slávnostného otvorenia Lesníckych dní 2024 sa na zvolenskom Námestí SNP môžete tešiť na zaujímavé aktivity lesnej pedagogiky a environmentálnej výchovy, predstavíme vám osobnosť Jozefa Dekreta Matejovie, inovatívne technológie používané v lesníctve, zdravé produkty a potraviny z lesa, poľovnícke tradície, záchranársku a hasičskú techniku a mnohé ďalšie aktivity, súvisiace s tohtoročnou témou Lesníckych dní - LESY a INOVÁCIE.

V rámci slávnostného otvorenia Lesníckych dní 2024 je pripravený aj zaujímavý kultúrny program nesúci posolstvo Lesníctvo sa dedí,“ uvádza Národné lesnícke centrum na sociálnej sieti.

Naposledy zmenené: piatok, 12 apríl 2024 06:17
Prečítané: 1627
(0 hlasov)
Lesmedium. All Rights Reserved.