Logo
Vytlačiť túto stránku

Lesy mesta Brezno získali Cenu primátora: Obdiv a poďakovanie za oddanosť profesii

Cenu primátora mesta Brezno pri príležitosti 30. výročia založenia získali Lesy mesta Brezna s.r.o. Na sociálnej sieti o tom informuje primátor Tomáš Ábel, ktorý uvádza, že v Brezne je už tradíciou, že pri príležitosti osláv oslobodenia mesta, na slávnostnom mestskom zastupiteľstve oceňujú usilovných a výnimočných ľudí, ktorí preukázali vynaliezavosť, energiu a oddanosť svojej profesii či komunite, pre ktorú pracujú.

Doporučený Zdroj: FB profil primátora mesta Brezno Zdroj: FB profil primátora mesta Brezno

„Vďaka týmto vynikajúcim ľuďom aj v zložitých podmienkach rozvíjame a modernizujeme naše mesto na úseku zdravotných služieb, školstva, kultúry, športu, ochrany životného prostredie a v ďalších oblastiach verejných služieb pre občanov nášho mesta.

Mnoho ľudí, či organizácií podáva vynikajúce profesionálne výkony a my sme ocenili niektorých z nich a vyslovili im úprimný obdiv a poďakovanie. Sú to ľudia, ktorých tvorivosť, talent a rešpekt k ľudským hodnotám predstavujú naše mesto a Slovensko, na ktoré sme hrdí,“ píše v aktuálnom statuse primátor Brezna.

Lesy mesta Brezno hospodária podľa informácií na ich internetovej stránke na výmere 7 645,86 hektárov v dvoch geomorfologických oblastiach: Fatransko-tatranskej, kam patria Nízke Tatry a Horehronské podolie a v Slovenskom rudohorí, kam patria Veporské vrchy. Lesy mesta Brezno obhospodarujú lesy v súlade s požiadavkami certifikačných kritérií PEFC Slovensko.

Prečítané: 415
(2 hlasov)
Lesmedium. All Rights Reserved.