Logo
Vytlačiť túto stránku

Aktuálne problémy v ochrane lesa 2023: Na konferencii budú dominovať dopady minuloročného sucha a škody spôsobené zverou na lesných porastoch

Národné lesnícke centrum Zvolen – Lesnícka ochranárska služba Banská Štiavnica na sociálnej sieti informuje, že 32. ročník medzinárodnej konferencie Aktuálne problémy v ochrane lesa (APOL) 2023 sa bude konať 5.- 6.10.2023 v Grand Hotel Bellevue v Hornom Smokovci. K hlavným témam konferencie patria podľa organizátorov známeho podujatia dopady sucha z roku 2022 a škody, spôsobené zverou na lesných porastoch.

Doporučený O konferenciu APOL je vždy veľký záujem Foto Jozef Marko O konferenciu APOL je vždy veľký záujem

„Týmto na túto konferenciu pozývame vlastníkov a správcov lesov, lesníkov, odborných lesných hospodárov, pracovníkov štátnej správy, študentov a učiteľov stredných a vysokých škôl a priateľov lesa. Otvorených je 190 miest, odznie 28 príspevkov a každý účastník dostane časopis APOL roč. 4, č. 1, v ktorom je publikovaných 32 odborných článkov z konferencie vrátane tých, ktoré sa do programu nedostali. Prihlasovanie je spustené na stránke: https://www.e-los.sk/APOL,“ informuje Lesnícka ochranárska služba v statuse na sociálnej sieti.

Naposledy zmenené: streda, 06 september 2023 05:45
Prečítané: 1428
(0 hlasov)
Lesmedium. All Rights Reserved.