Logo
Vytlačiť túto stránku

Nová výzva pre obhospodarovateľov lesov: Financie na ochranu porastov pred škodami spôsobenými raticovou zverou

Pôdohospodárska platobná agentúra včera na svojom webe zverejnila oznámenie o zverejnení Výzvy č. 69/PRV/2023 na predkladanie žiadostí o nenávratný finančný príspevok z Programu rozvoja vidieka Slovenskej republiky 2014 – 2022 pre Opatrenie 8 – Investície do rozvoja lesných oblastí a zlepšenia životaschopnosti lesov, Podopatrenie 8.3 – Podpora na prevenciu škôd v lesoch spôsobených lesnými požiarmi a prírodnými katastrofami a katastrofickými udalosťami a činnosť nazvanú Realizácia adaptácie lesov na klimatickú zmenu a ochrana lesných porastov pred škodami spôsobenými raticovou zverou pre obhospodarovateľov lesa do 1 000 ha a pre obhospodarovateľov lesa nad 1 000 ha.

Doporučený Ilustračné foto: Jozef Marko Ilustračné foto: Jozef Marko

Výzva je platná od 28. augusta 2023, Pôdohospodárska platobná agentúra uzavrie výzvu na predkladanie žiadostí o poskytnutie nenávratného finančného príspevku na základe vyčerpania alokácie, vyčlenenej na výzvu alebo v prípade nezáujmu žiadateľov na základe rozhodnutia riadiaceho orgánu. Informáciu o uzavretí výzvy zverejní poskytovateľ na webovom sídle https://www.apa.sk/,“ uviedla Pôdohospodárska platobná agentúra.

Zdroj: Oznámenie o zverejnení Výzvy č. 69/PRV/2023 pre podopatrenie 8.3, činnosť: Realizácia adaptácie lesov na klimatickú zmenu a ochrana lesných porastov pred škodami spôsobenými raticovou zverou / PPA - Pôdohospodárska platobná agentúra (apa.sk)

Prečítané: 3349
(0 hlasov)
Lesmedium. All Rights Reserved.