Logo
Vytlačiť túto stránku

Minister Vlčan má naďalej dôveru premiéra a predsedu parlamentu: Náhrady za neho v koalícii niet

Minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Samuel Vlčan požíva naďalej dôveru predsedu Vlády SR Eduarda Hegera. Premiér v diskusnej relácii RTVS Sobotné dialógy zároveň vyvrátil, že by v koalícii bola za Samuela Vlčana náhrada.

Doporučený Minister Samuel Vlčan (v strede) na štvrtkovom stretnutí s predstaviteľmi Vidieckej rady Zdroj: FB stránka MPaRV SR Minister Samuel Vlčan (v strede) na štvrtkovom stretnutí s predstaviteľmi Vidieckej rady

TASR na stránke Teraz.sk cituje premiéra, ktorý je presvedčený o tom, že jeho vláda nezatvára oči pred pochybeniami, ktoré sa udejú na rezortoch, a pristupuje k nim zásadovo v zmysle transparentnosti.

Podľa portálu NášVidiek.sk má šéf agrorezortu Samuel Vlčan aj podporu hnutia Sme rodina. Na vyvodenie zodpovednosti za kauzu najdrahších ošípaných nie je podľa lídra Sme rodina Borisa Kollára dostatok informácií. Predseda Národnej rady SR Boris Kollár to uviedol v diskusnej relácii Braňo Závodský naživo na Rádiu Expres.

„Nie je to v poriadku, ale nemáme detailné informácie, neviem kto bol za to zodpovedný,“ cituje portál NášVidiek.sk odpoveď B. Kollára na otázku k dotáciám, ktoré smerovali rodinnej firme bývalého štátneho tajomníka Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Milana Kyseľa.  

Naposledy zmenené: nedeľa, 06 február 2022 11:58
Prečítané: 1303
(0 hlasov)
Lesmedium. All Rights Reserved.