Logo
Vytlačiť túto stránku

Až 300 400 zobrazení stránok na Lesmedium.sk za prvý štvrťrok 2021

Počet návštev internetovej stránky Lesmedium.sk za prvý štvrťrok 2021 stúpol v porovnaní s prvými troma mesiacmi roka 2020 o 27,5 percenta na 144 000. Zobrazenie stránok na webe Lesmedium.sk sa medziročne zvýšilo o takmer 35 percent na počet 300 400. Vyplýva to z analýzy získanej z programu Google Analytics.

 

Doporučený Štatistika a porovnanie návštevnosti stránky Lesmedium.sk Štatistika a porovnanie návštevnosti stránky Lesmedium.sk

Rástli aj niektoré ďalšie sledované ukazovatele – počet relácií na jedného užívateľa stúpol o necelých 30 percent, počet stránok na jednu reláciu o takmer 6 percent a priemerný čas trvania reálcie o 23,8 percenta. Počet užívateľov stránky Lesmedium.sk ostal mierne nad hranicou 60 000 a počet nových užívateľov medziročne klesol iba minimálne – o 8 percent.

Z analyzovaných dát je zrejmé, že vyššia návštevnosť, viac zobrazených stránok a dlhšie zotrvávanie návštevníkov na webe Lesmedium.sk svedčí o zvyšovaní kvality obsahu. Rozhodujúci podiel na progrese nášho a vášho portálu majú všetci tí, ktorým záleží na záchrane lesov a lesníctva na Slovensku. Ďakujeme za vašu angažovanosť, zanietenie a spoluprácu.

Jozef Marko

Prečítané: 1274
(1 Hlasovať)
Lesmedium. All Rights Reserved.