Logo
Vytlačiť túto stránku

Podpora mladej generácie lesníkov a poľovníkov

V snahe o podporu mladej generácie poľovníkov a lesníkov a dobrej spolupráce Slovenskej poľovníckej komory, Strednej odbornej školy lesníckej a drevárskej Jozefa Dekreta Matejovie v Liptovskom Hrádku a Strednej odbornej školy lesníckej v Prešove uzavreli tieto subjekty vzájomnú dohodu o spolupráci. Vďaka nej môžu študenti stredných odborných škôl využívať vzdelávací a testovací portál www.polovnickeskusky.sk. Uvádza sa v tlačovej správe, ktorú zverejnila Slovenská poľovnícka komora na svojej internetovej stránke.

Doporučený Ilustračné foto Jozef Marko Ilustračné foto Jozef Marko

„Veríme, že táto príkladná spolupráca školy a poľovníckej samosprávy prinesie úžitok nielen študentom, ale najmä našej spoločnosti v podobe budúcich kvalifikovaných a vzdelaných poľovníkov a poľovníckych hospodárov,“ píše sa vo vyhlásení Slovenskej poľovníckej komory.

Polovnickeskusky.sk je pokračovateľom portálu MY e-ducation (www.e-ducation.com), na ktorom boli úspešne spustené elektronická príprava a elektronické skúšky kandidátov na prvý poľovný lístok na Slovensku. Je to teda e-learningový portál, zameraný na vzdelávanie poľovníkov. Jeho hlavnou úlohou je teoretická príprava a realizácia skúšok kandidátov na prvý poľovný lístok. Portál okrem iného slúži na správu a prehľad o kandidátoch, ich príprave a skúškach pre jednotlivé Obvodné poľovnícke komory. Zároveň informuje a prepája všetkých kandidátov na poľovníkov a jednotlivé organizačné zložky Slovenskej poľovníckej komory.

Naposledy zmenené: štvrtok, 12 november 2020 12:54
Prečítané: 1609
(0 hlasov)
Lesmedium. All Rights Reserved.