Logo
Vytlačiť túto stránku

V Štátnych lesoch TANAP-u z povereného riaditeľa riaditeľ. Nemal konkurenta

Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR dnes zverejnilo na svoje internetovej stránke oznámenie výsledku výberového konania na funkciu riaditeľa príspevkovej organizácie Śtátne lesy TANAP-u. Do druhého kola výberového konania na túto funkciu, ktoré sa uskutočnilo 23. septembra v Bratislave, postúpil a zúčastnil sa ho jediný uchádzač - Ing. Ján Marhefka. Výberová komisia doteraz povereného riaditeľa navrhla ministrovi vymenovať za riaditeľa Štátnych lesov TANAP-u.

Doporučený Ing. Ján Marhefka Zdroj: Internetová stránka MPaRV SR Ing. Ján Marhefka

„Výberová komisia v druhom kole a v rámci výberového procesu uskutočneného formou osobného pohovoru s uchádzačmi overila odborné znalosti,  kompetencie, manažérske schopnosti a zručnosti uchádzača, a na základe celkového zhodnotenia výsledkov výberová komisia konštatuje, že Ing. Ján Marhefka získal v druhom kole 171 bodov a splnil hranicu úspešnosti stanovenú a schválenú výberovou komisiou (min. 70%) aj v druhom kole výberového konania. Ing. Ján Marhefka dosiahol a spolu získal celkovo 254 bodov (súčet bodov v i. a ii. kole) z možných 265 bodov. na základe vyššie uvedených skutočností, výberová komisia určila nasledovné poradie podľa počtu celkového bodového hodnotenia na funkciu riaditeľa príspevkovej organizácie Štátne lesy Tatranského národného parku Tatranská Lomnica a to Ing. Ján Marhefka,“  píše sa v oznámení, zverejnenom na stránke agrorezortu.

„Za jednu z najdôležitejších osobných výziev pri budúcom smerovaní organizácie Štátne lesy Tatranského národného parku Tatranská Lomnica považujem udržanie bezmála 70-ročnej kontinuity pri integrovanej starostlivosti o prevažne lesnú krajinu vo vysokohorskom prostredí našich najstarších chránených území, s ohľadom na opätovné vytvorenie podmienok pre plnenie všetkých spoločenských požiadaviek. Je potrebné dbať na zachovanie a zveľadenie týchto prírodných hodnôt aj území ako kultúrneho dedičstva pre budúce generácie,“ uviedol krátko po oznámení výsledkov druhého kola výberového konania Ján Marhefka v tlačovej správe Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR. 

Naposledy zmenené: štvrtok, 24 september 2020 14:59
Prečítané: 1950
(2 hlasov)
Lesmedium. All Rights Reserved.