Logo
Vytlačiť túto stránku

Vlastníci lesov a vidiečania vo facebookovej ofenzíve

ÚNIA regionálnych združení vlastníkov neštátnych lesov Slovenska na svojej FB stránke v súvislosti s výjazdovým zasadnutím predsedu Národnej rady SR v Tisovci k zonácii Národného parku Muránska planina, ktoré sa uskutočnilo 17. júna 2020, uverejnila 13 príspevkov. Oslovila nimi celkovo vyše 335 tisíc ľudí, z nich 43 tisíc na príspevky reagovalo. Portál Lesmedium.sk o tom dnes informoval predseda ÚNIE Ing. Milan Ovseník.

Doporučený Slovenský vidiek - lesy a polia, obhospodarované ľuďmi Ilustračné foto Jozef Marko Slovenský vidiek - lesy a polia, obhospodarované ľuďmi

„Potešujúce je, že sa konečne na sociálnej sieti ozývali ľudia, ktorých sa táto téma bytostne dotýka – miestni, domáci, ľudia žijúci vo vidieckych oblastiach, ktorí sa videli v opísaných príbehoch. A vedeli argumentovať v prípadných diskusiách s opačnými názormi. Prosíme vás preto, píšte svoje príbehy o vašej poctivej práci pri starostlivosti o našu krásnu krajinu, posielajte fotografie a hovorte o tom, koľko úsilia vynakladáte na to, aby občasne mohla verejnosť oddychovať, relaxovať, zbavovať sa stresu v našich horách, ktoré sú pre všetkých. Len sa akosi pozabudlo na celospoločenské uznanie. A akceptáciu nevyhnutnosti verejnej podpory pre dôstojné životné a pracovné podmienky ľudí, žijúcich a pracujúcich na pôde - v slovenských lesoch,“  hovorí Ing. Ovseník.

Naposledy zmenené: utorok, 23 jún 2020 15:49
Prečítané: 3038
(0 hlasov)
Lesmedium. All Rights Reserved.