Logo
Vytlačiť túto stránku

Kto si zaslúži Cenu Jozefa Dekreta Matejovie?

Ešte do konca mája môžu organizácie alebo kolektívy navrhnúť svojho kandidáta na Cenu Jozefa Dekreta Matejovie pre rok 2017.

Doporučený Kto si zaslúži Cenu Jozefa Dekreta Matejovie?

Slovenská lesnícka komora v spolupráci s Lesmi Slovenskej republiky š. p. Banská Bystrica, vyhlasuje 11. ročník ankety Cena Jozefa Dekreta Matejovie pre osobnosti, ktoré sa mimoriadne zaslúžili alebo zasluhujú o zveľaďovanie lesov a rozvoj lesníctva na Slovensku.

Písomné návrhy na udelenie ceny konkrétnej osobe možno do 31. mája písomne zaslať na adresu Slovenská lesnícka komora, Študentská 20, 960 01 Zvolen.
Návrh sa predkladá na vyplnenom formulári Návrh na udelenie Ceny Jozefa Dekreta Matejovie, ktorého súčasťou musí byť zdôvodnenie návrhu a krátky profesijný životopis. Vzor formulára sa nachádza nižšie.
Návrhy posúdi komisia zložená z členov SLsK, zástupcov Lesov SR š.p. Banská Bystrica a zástupcov neštátnych lesov. Víťaza 11. ročníka ankety vyhlásime na Dni stromu v Lesníckom skanzene v Čiernom Balogu 8. júla 2017. Súčasťou ceny je diplom, medaila Jozefa Dekreta Matejovie a finančná odmena.

Jaroslav Šulek
predseda Slovenskej lesníckej komory

Vzor
Návrh na udelenie Ceny Jozefa Dekreta Matejovie

Predkladateľ (čo najpresnejšie):
Kontaktné údaje (adresa, mail, telefón, a. p.):
Navrhovaný (Priezvisko, meno, titul):
Dátum a miesto narodenia:
Národnosť:
Štátna príslušnosť:
Udelenie ceny pri príležitosti:

1. Zdôvodnenie návrhu:

2. Profesijný životopis:

Dátum:

Podpis predkladateľa:

 

Prečítané: 2032
(0 hlasov)
Lesmedium. All Rights Reserved.