Lesmedium

PRECO SA NESPRACUVA KALAMITA!?

autor: živnostník
Chcem vedieť dôvod,prečo je to tak,to drevo je štátne,to znamená,že je to aj každého občana tejto republiky,aj moje preto ma to zaujíma,ak ste neschopný,čo bude 100% pravda,lebo neviete mi dať ani odpoved na danú otázku,tak chodte s tade,slušne povedané do riti,páchate obrovské škody na našom majetku,to vidia všetci občania,a nie len tejto republiky,chodte sa pozrieť do iných štátov,ako sa spracúva kalamita,fuj hanba,ste neschopný,tie vaše inžinierske mozgy sú choré,neschopné vymyslieť niečo normálne,všetko robíte subdodávateľsky, zbaviť sa povinnosti,a tím to pre vás končí,je mi z vás na grc,prosím vás zamyslite sa nad situáciou a dajte na takéto dôležité posty,ako je napr. odbytár schopných ľudí so zdravím sedliackym rozumom,alebo to predajte živnostníkom na koreni,tí si určite poradia,a vy sa zase zbavíte zodpovednosti. Dakujem za pochopenie.
sekcia: Archívne fórum, 6.10 2014 8:06
autor: neznámy
Máš , pravdu. Ten sedliacky rozum chýba a najhoršie je,že chyba im vo vláde.Tam zabudol vôl,že ťeľaťom bol. A priateľu mrzia ´T iba štátne lesy.
7.10 2014 15:48
autor: neznámy
Odbyt v B.B. sa riadi princípmi eurofondov. Ak mi niečo nekvapne ,tak to nerealizujem.
8.10 2014 8:42
autor: neznámy
Tak pred týždňom prebehla v médiach správa, že bývalý riaditeľ OZ L. Hrádok bol odsúdený na 10 rokov za úplatkárstvo (mnohí si mysleli, že za manká dreva a spôsobené škoda SR - tam sa to poriešilo k spokojnosti všetkých dotknutých). Tu sa človek pýta, či polícia prešetrovala aj ostatné osoby v riadiacich funkciách (ostatné osoby OZ, vedúci LS, ostatných stredísk...), lebo kde jeden, tam všetci. Chcelo by to prešetriť aj komplet vedenie GR v B. Bystrici i celé bývalé i súčasné vedenie sekcie (rezort pôdohospodárstva), ktorá má na starosti lesné hospodárstvo. K bývalému riaditeľovi lesného závodu v L. Hrádku ešte toľko. Do funkcie bol dosadený ako Vinšov manažér (v minulosti musel byť odvolaný z funkcie lesného závodu v Námestove), po zmene politickej situácie už bol zrazu blízka osoba Smeru-SD. V čase úplatkárstva, za ktoré bol odsúdený, už dávno nemal byť riaditeľom lesného závodu za skutky a správanie, ktoré sú v zmysle predpisov Lesov SR, š.p. hrubým porušením pracovnej disciplíny. Táto osoba bola účelovo ochraňovaná a držaná naprieč celým politickým a podnikateľským spektrom, vrátane GR v B. Bystrici a osôb sekcie lesníckej. V súvislosti s touto osobou by mali padať ešte zaujímavejšie hlavy. On len doplatil na svoju hlúposť, chamtivosť a naivitu. Za neho v skutočnosti rozhodovali iní. On len musel počúvať a podpisovať papier.
8.10 2014 9:21
autor: neznámy
Taký bordel ešte asi na tejto planéte nebol,ako je teraz,a ja neviem do kedy to ideme trpieť,ved s tým sa musí dať niečo robiť,treba sa zjednotiť a smerákov vyhnať svinským krokom niekde do zabudnutia,to nie je možné,aby sa takto niekto obohacoval na spoločnom majetku,a to sú skupinky,ktoré si myslia,že majú okolo sprostej hlavy svätožiaru,jednoznačne treba zrušiť tento smerácky brloh,a vyhnať to z republiky,a všetkých bývalých komunistou do jediného jedného,nemajú tam čo robiť,prezliekli kabáty a pozri čo robia,fuj je mi zle,zase musím ísť grcať.
9.10 2014 16:57
autor: neznámy
Tato
Vlada sa nikdy nezmeni a nikdy ju nik nevyzenie.vzdy tam budu ludia ktory budu kradnut.to mas ako keby bola svina pri zliebku a nenazrala sa!
16.10 2014 9:54