Lesmedium

Výberove v kalamite?

autor: neznámy
Mohol by mi niekto vysvetliť,ako je to možné? Jahnátek s generálnym v televízii rozprávali že to všetko pôjde priamym zadaním,čo by bolo konečne podľa zákona, ved tam je automaticky kalamitný príplatok ,a oni hajzlíci urobia VO,aby normy a príplatky boli v riti.a ty chrapúni úžernícky tam jebú ceny od brucha 8-9euro,ved on to nerobí,jemu stačia percentá,že toto podporuje táto spravodlivá vláda. Takéto počínanie je určite protizákonné,vedel by niekto poradiť,čo sa dá s tým robiť?
sekcia: Archívne fórum, 19.8 2014 18:21
autor: neznámy
no nasLOVEsnsku je to tak ten co robi tazko ma najmenej a ty bzdochy len jebu ceny.
19.8 2014 19:53
autor: neznámy
tak naco do p... za tie ceny robite? si myslite, ze ten dodavatel alebo podnikatel, alebo kto to pojde za tie prachy robit sam??? sa nich vydrb... a uvidite..
19.8 2014 19:59
autor: neznámy
pokiaľ bude SMER pri moci,neurobíme s tým nič,vedú zákernú politiku,ktorá doslova neznáša obyčajného,pracovitého človeka,majú nás len za otrokov,a tak sú chytrí,že im ešte musíme aj platiť,to je tá soc. politika,nehľadia len a len na svoje vrecká.vedel by som tu opísať nejaké neuveritelné zverstvá,ktoré som zažil na svojej koži,ale koho to zaujíma,jednoducho povedané,sme pre nich len, hnoj, smrad,odpad,ktorý treba likvidovať,a s takýmto systémom pohne,len ešte oveľa väčšia zákernosť,je to tak milý kolegovia,a to čo tu niekto vypisuje,nadáva hreší, aby sme pre tých vyje.... a vydr....nerobili,to sú len sprosté reči,vždy niekto pre niečo robiť musí,deti pýtajú jesť,je to smutné a strašne ponižujúce pre normálneho človeka,ktorý chce tvoriť obrovské hodnoty pre tento štát,a tvorí ich pre pár nenažratých jedincov. Už by bol najvyšší čas niečo s tým urobiť,lebo tu vydochneme,s celými rodinami.
20.8 2014 8:27
autor: neznámy
Ano je to presne tak,toto je 100% pravda,ved tí nenažranci dalšie volby určite nevyhrajú,už keby to bolo zajtra,lebo je to na nevydržaní,politika v lese nemá čo robiť,
26.8 2014 9:18
autor: neznámy
vyberove začali ešte pred smerom, je jedno kto tam sedi, nie to hrabli ktore by hrabali od seba a ani politika a kym sa o tom bude len pisat druhy si budu vrecka napchavat
31.8 2014 16:16
autor: neznámy
Naozaj je jedno kto je pri moci.Vymenia iba pár neprispôsobivých na rôznych postoch a pokračuje sa v začatej práci , možno s nejakými korekciami.
Je na škodu veci, že na pracovné pozície nevyberajú podľa odbornosti.
Poznáte PPA? Pôdohospodársku platobnú agentúru?
Dovolím si upozorniť, že táto dáva dotácie od buka do buka.
Vlastním pôdu, obrábam ju, platím daň a dotáciu dali človeku podľa akýchsi LPIS.
A tak je to všade.
31.8 2014 20:05
autor: neznámy
je to zlé,nie len pre nás,ale aj pre nich,ved tá kalamita sa skoro vôbec nespracúva,oproti totalitným časom by som povedal,že jej pribúda,nikto nebude robiť na skurveného úžerníka,a vyrábať straty,ale tak im treba nech im to tam zhnije všetko,ale oni si dajú rady,zomelú to všetko v Ružomberku na papier,to je im jedno,že je tam aj vysoko kvalitné drevo,oni sa na to vyjebú,sú to neschopný ľudia,nevedia výhodne drevo predať,a to je majetok všetkých občanov slovenského štátu,a musíme to trpieť,takúto hnusnú debilinu,a ked ich požiadate, aby to drevo predali súkromníkom na koreni,nech sa trápia oni,a určite by ho vedeli predať,tak som dostal odpoved od pána odbytára na podniku,že citujem,právda aby sme dopadli ako česi,neviem ako dopadli česi,ale toto je určite sprostosť,aby sa všetko kvalitné bukové drevo vozilo do celulozky,a na podiku v BB vám s obrovským kľudom povedia,že oni ho lepšie predať nevedia, fuj hnus,neslýchaná neschopnosť a sprostosť,aby niekto takto hazardoval so štátnym majetkom,a ešte za to poberá vysoký plat,má obrovské výhody,odmeny,a takýto visokoškolsky vzdelaný ľudia nás zastupujú, a nie len v SL.je mi s toho zle musím sa ísť vyvracať.
10.9 2014 9:42
autor: neznámy
Výberové v kalamite je určite protizákonné,treba podať trestné oznámenie,určite by ste to vyhrali,ked aj je ten zákonník,aký je,ale v tomto prípade určite ochraňuje živnostníka,mimochodom,bolo by veľmi dobré upozorniť na to kompetentných v Bruseli,ved vehementne vyhlasujú,že sú tam hlavne pre občana, voliča,tak ich treba odskúšať,
11.9 2014 8:55
autor: neznámy
tam máš odpoved z bruselu,zaoberali sa len samými debylinami,ich absolútne nezaujímajú nekalé,protizákonné praktiky našich chlebodárcov,nepomôže nám nikto,ani brusel,ani štrasburg,ked si prečítaš dejiny tak zistíš že otrokárstvo sa vždy rušilo velmi ťažko,vždy len revolúciou,je to smutné,ale tu to za nás utláčaných nikto z vrchu nevyrieši,musíme to riešiť len sami.
30.9 2014 7:59