Lesmedium

autor: neznámy
Počúvam,že sa niečo deje u štátnych lesov,že to má niekto privatizovať,čo je na tom pravdy?
sekcia: Archívne fórum, 20.3 2014 13:20
autor: neznámy
Štátne lesy sa v tichosti s požehnaním ministerstva privatizujú už roky. Keby štátne lesy uverejnili všetok majetok SR v ich správe, ktorý prešiel do súkromných rúk (a hlavne do akých), ľudia by veľmi čumeli, aký sú štátne lesy megatunel. Prostriedkov a budov (a ľudí) sa pozbavovali, na rade sú zrejme lesné pozemky SR.
21.3 2014 7:21
autor: neznámy
Ze vraj od 1.5.berie ZLT Penta
22.3 2014 20:41
autor: neznámy
Stačí si zistiť, kde odišiel Vinš z postu generálneho riaditeľa Lesov SR, š.p., kto s kým pije kolu a každému musí byť jasné, že všetko toto je vedomá a účelová činnosť na zničenie Slovenska. Vinš si dal aj veľmi záležať na psychologickom vyšetrení a osobnostných profiloch zamestnancov štátnych lesov. Vyhrali poslušní psíkovia a osoby, ktoré sú ľahko manipulovateľné (je na nich čo vytiahnuť, keby nechceli počúvať - to sú tí najschopnejší manažéri). V pláne pokračujú ďalej, až na to, keď sa potápa loď, tak so všetkými, aj s nimi. Nenažranosť a mocichtivosť vyvoláva mentálnu slepotu. Amen.
23.3 2014 9:02
autor: neznámy
boh opatruj slovensko ak robertko vyhra lesy rozkradnu urcita skipinka zivnostnici pojdu na dlazbu a vsetci budeme robit za almuznu ako lacna pracovna sila a vsetci budeme spokojní to je ta slubovana podpora malým a stredným podnikatelom nie len automobilky ale aj nasa vlada potrebuje len kusy ktore budu ovladat stroje nebudu si vediet ani vyplatu spocitat jednoducho len kus cislo to s nas bude ale ked nam to pasuje a vsetci sme ticho a drzime tak nam treba
23.3 2014 14:39
autor: neznámy
áno,je to tak,už sa čaká len na Fica,aby im to odklepol,biomasu berie Jahňátek,a ostatné penta,mali by sme sa proti tomu postaviť,ved je to majetok nás všetkých,a oni nás chcú o to doslova ojebať,a ešte im tam budú ľudia robiť zadarmo,rozkradnú to posledné.čo nám ostalo,treba osloviť kotlebu,a treba povstať,to je posledná možnosť ako to zachrániť pred smeráckymi nenažrancami,ak teraz niečo neurobíme,tak končíme nadobro,nebude treba štrajkovať,oni nás odstavia sami.
26.3 2014 14:56
autor: neznámy
treba ist volit kisku..nie, nie je to kampan ale faktom je ze fico sluboval ze pod jeho vedenim sa privatizovat nebude..ale ak bude prezident, nebude vo vedeni vlady a tym neporusi slub v pripade akejkolvek privatizacie ..
27.3 2014 14:57
autor: neznámy
Neprihlásený nad , ako jednoducho navrhuješ voliť Kisku. Poznáš ho ? Vieš kto to je? Predstav si , že ja ho poznám osobne a už dávno , a preto nikdy by som ho nevolil. Neprihlásený , demokracia nie je voliť aj keď antikrista , len nie Fica.
27.3 2014 18:06
autor: neznámy
Fero 1 ty poznáš Kisku, mi poznáme Fica a už ho už nikdy nebudeme voliť. Čo mohol pokaziť už pokazil.
27.3 2014 18:57
autor: neznámy
katka, presne tak, toto co napisal fero je mi akosi zname z ust ficoidov ..teda tych co drzia kadeco ficov...kisku nepoznam osobne ale ludi co ho poznaju poznam a idu o nom len dobre chyry ..presne ako pise katka..fica pozname a stacilo..je to len velka pretvarka a stroj na peniaze..nakoniec pozrime sa co sa deje s doprastavom a vahostavom..subdodavatelia bez penazi a siroky stavia na bahamach ...to bol len priklad..a aj tento jeden by stacil ..
28.3 2014 19:13