Lesmedium

autor: neznámy
pozna niekto tuto firmu,su dvoverihodny a platia na cas

LESS & Co, s.r.o.

sekcia: Archívne fórum, 14.3 2014 20:24
autor: neznámy
Tuto firmu poznám veľmi dobre, nemám s nimi moc dobre skúseností.
15.3 2014 0:06
autor: neznámy
dobrá firma poznám ich z kalamity z tatier riaditel p.ing.Blihár je chlap na správnom mieste.
15.3 2014 12:10
autor: neznámy
Práveže dotyčný menovaný nám naťahoval splatnosti a podobne veci, nedvíhal telefóny a vyhýbal sa osobnému stretnutiu. Hovorím len svoje skúsenosti nič iné.
15.3 2014 12:57
autor: neznámy
Spomínaná firma je výplod p. Mičánka, majiteľa českej skrachovanej firmy Less Forest na ktorú je uvalený konkurz.
Neschopný inžinieri, ktorý riadia túto slovenskú pobočku podkopávajú ceny na výberových konaniach.
Odporúčam nezačínať s nimi spoluprácu.
S pozdravom Michal
16.3 2014 19:49
autor: neznámy
Firma ako za korunu pi... riadne podliezaju ceny a ty co pre nich robia budu robit aj za 1e asi nemaju prehlad o krpakovich cenach,na 1000kb Blihar podlezie aj o 2200eur.Ked budu takyto chodit po slovensku,nikdy st.lesy cenu nezdvihnu.
24.3 2014 21:02
autor: neznámy
Ste obycajný hlupáci,čo sami nedokážu dať dohromady podklady na výberové konania,a potom vám nezostáva níč iné iba urážať a vulgárne sa vyjadrovať pod ruškom anonymného pisateľa.Ked ste taký hrdinovia,prečo nezverejníte svoje meno.Ja osobne som pre firmu Less dlhodobo pracoval,a nie za najnižšie ceny.Ale čo chcem zdérazniť,nikdy som nemal ani najmenší problém s termínom splatnosti,alebo nejakej nezrovnalosti vo financiách.Skuste priatelia dostať sa bližšie k vyberovým konaniam,a potom uvidite ktoré firmy totálne podliezajú ceny,ale firma Less medzi dobrodruhov co podliezajú ceny až 25 percent s určitosťou nepatrí.Treba mať pani trochu prehľadu,nie niekoho urážať od stola v krčme.Zdraví Vás Peter.
25.3 2014 11:50
autor: neznámy
Čo ti sľúbil Bliharik ked ho tak obhajuješ? Ťažbu po 3,5€ hehe
25.3 2014 22:51
autor: admin
Slušne, páni.
26.3 2014 9:17
autor: neznámy
Nemam vo zvyku niekoho obhajovať,pokiaľ to nema nič spoločne s pravdou.A mimochodom robil som ťažbu aj za 4 eura pre Less.Peter
26.3 2014 17:34
autor: neznámy
tento debil,čo píše,že sme obyčajný hlupáci,absolútne nevie čo robí,nežije v realite, nemá ani maličkú potuchu o skutočných cenách,ktoré by dostal keby nebolo úžerníckych firiem,a ešte ako ich obhajuje,tu nepomôže len odborník z odboru psychiatrie,a prosím ťa vyhľadaj ho okamžite,aj tak si myslím,že je už neskoro. vážený kolegovia,pokiaľ sa nájdu medzi nami taký dementi ako je tento bude to stále len,a len horšie,a oni na to že sú jeb.....,neprídu nikdy v živote,je to poľutovania hodné,ale aj strašná hlupota je dar boží.
27.3 2014 8:14
autor: neznámy
Ty chudák,tak prečo nesúťažiš sám,a každého osočuješ.Dopi si svoje posledné pivo a chod sa vyspať,lebo ti to kape na karbit.To je asi ta tvoja realita,naliať gágor a špiniť na druhých.Ty hrdina ,ved chod robiť za 4 eura na stavbu ked sa ti nepáči,alebo sa najskôr Ty daj preliečiť psychiatrovi,potom chod na Prednu Horu,a ked sa preberieš do reality sadni si k počítaču a potom skus niečo napísať,možno sa to potom bude dať aj čítať.Na tebe sa teda s tou sprostosťou skutočne ten Pán Boh ozaj vyvršil,alebo ti zostalo niečo s predošlého života ked si sa na tomto svete vyskytol ako baran.Dobru noc.
28.3 2014 16:00
autor: neznámy
Dobre si mu to napisal,ked sa mu nepáči robiť v lese,nech ide predávať zmrzlinu.V žiadnom odvetví to v terajšej dobe nieje ľahke,ale praca v lese bola vždy drina a toto sú tí frajeri čo by chceli za 2 hodiny zarobiť 100 eur,a do vecera v krčme v pilčíckej blúze drístať akí sú dorobení za pár drobných.Jozef
28.3 2014 19:25
autor: neznámy
ja som vedel že je už neskoro,je mi úprimne ľúto,ale tu už nepomôže ani pán boh, bude to vrodené.
28.3 2014 19:54
autor: neznámy
Mas to v tej hlavičke ozaj pomotané,už sa takým hlupákom viac nemienim ani zapodievať,celý svet ti krivdí,len Ty si ten najväčší utrpiteľ.
29.3 2014 6:48
autor: neznámy
Vám nic nehovori nejaka hygiena prace, bezbečnosť, obnova mechanizacie to nehovorím o zárobku pre rodinu a nejakej rezerve na horšie časy.To tu idete obhajovať toto nehanebné zdieranie poctivých drevorubačov? Robiť za 6€ ťažbu aj približovanie je devastujúce pre kohokoľvek. Majte trosku hrdosti a nenechajte sa zdierať. Mimochodom firtma LESS bola niekedy hrdá, sebavedomá firma, jej český majiteľ pán Mičánek bol slušný človek ktorý vedel čo robí. Až prišla situácia(zákazky v LČR), ktoré túto firmu položili na kolená. Firma LESS & Co, s.r.o, je dcérskou spoločnosťou českého holdingu LESS, táto firma už taktiež melie z posledného a vedie ju skupinka neschopných ľudí ako je napr. pán Blihár, mal som sním skusenoť ale už nikdy VIAC!!!! Ďakujem
29.3 2014 16:12
autor: neznámy
Sa tu hadate ako male dety.Uvedomte si ze ked budete pracovat pre firmy ktore podliezaju ceny tak to bude len horsie a horsie.Radsej sediet doma na r... ako robyt na naklady alebo mozno na desiatu.Vyberove konania je nasa skaza a este horsia skaza su taketo firmy.Je ich vela nebudem menovat dookola popisalo sa uz toho dost.Chlapy treba si uvadomit ci to ma zmysel robit za nic.Mozno od nich nedostanete ani tie drobne co Vam slubia.LESS NEDVOVERUJEM!AJ OSTATNE FIRMY KTORE PODLIEZAJU...
28.4 2014 18:47