Lesmedium

Prídeme o Fórum o lese?

autor: Vlado
V téme Rada pre pozemkové spoločenstvá bez právnej subjektivy som sa vo vynútenej reakcii od šéfredaktora Jána Filla dočítal správu, ktorá by mohla znamenať aj koniec tohto fóra. Považujem za potrebné na túto reakciu upozorniť už aj preto, lebo by ju niekto mohol prehliadnuť vzhľadom na moju odpoveď Mirovi 1 a mal by nejaké podnetné návrhy, aby aj napriek realite sa podarilo pánovi Fillovi blog urdržať, či už s našou alebo nejakou inou pomocou.

sekcia: Archívne fórum, 7.1 2014 11:43
autor: neznámy
Vlado, práve naopak, my neprídeme o Fórum o lese, ale naopak, chceme ho ešte rozšíriť, ale najmä hľadať tých najpovolanejších a osloviť ich (Bútora z ministerstva, náš odborný poradca Fischer, ktorý je už na dôchodku, Únia vlastníkov, Národné lesnícke centrum Zvolen, lesnícka komora (Koľko máme odrazu odborníkov?) atď., aby odpovedali na otázky, ktoré nám posielate na tomto fóre.
Aj v prípade časopisu LES&Letokruhy nám svitá na lepšie časy, vstúpili sme do rokovania so silným finančným partnerom, čím sa definitívne zbavíme vplyvu a nátlaku štátu a politiky.
Takže, držte nám palce!
7.1 2014 13:39