Lesmedium

Krach Smrečiny

autor: kasen
Skrachovala Smrečina a zostala dlžná štátnym lesom skoro milión euro. Prečo štátny podnik LSR dopustil takýto dlh ? Kto ho zaplatí ? Kto je zodpovedný za takéto šafárenie ? Aká je záruka, že takýchto krachov nehrozí viac , myslím krachov ktoré zaplatí štát ?
sekcia: Archívne fórum, 16.5 2013 9:48
autor: neznámy
zrejme štátnemu podniku LSR ako jedinému zostane Smrečina dlžná najviac, prečo je to tak a kto to dopustil je veľmi dobrá otázka, v médiach totižto jasne odznelo čo sa v Smrečine deje a ako sa zachovali iní dodávatelia pre tento podnik, t.j. brali si späť svoj dodaný tovar, ktorý im Smrečina neuhradila. Lesy SR sú asi dosť bohatý podnik keď si nesleduje svoje pohľadávky voči odberateľom, alebo že by to bol zámer niekoho z Lesov SR pre niekoho zo Smrečiny ?
18.5 2013 12:15
autor: neznámy
Ano, je to tak,ako nahle vstupi do nejakeho podniku politika,za kratku dobu je ponom.Vsetko su to planovane krachy,rozkradacky,a za tym vsetkym su gorily z vlady,americku firmu podporia,ale slovensku nie,ale to je vsetko zbytocne,vsetko nakoniec,konci na ich kontach,a dlhy,ktore narobia ostanu na pleciach chudoby,a o zodpovednosti skoda hovorit.Slovensko je jeden obrovsky tunel,a tunelarsku firmu si mozu zalozit,len vyvoleny,nedotknutelny ludia,ktorich bohuzial sami volime.
19.5 2013 10:40
autor: neznámy
Hľa, zasa jeden krásny prípad, kedy sa všetko ututlá. Za milión Euro by sa patrilo niekoho potrestať. Čo je toto za systém a štát, ke´d sa tu takto bezostyšne a arogantne kradne ????? Majú to zaplatiť občania ? Živnostníci, dôchodcovia či deti ???? Nikto na Ministerstve pôdohospodárstva sa nehanbí ? Nikto vo vedení podniku Lesy SR nemá chlapské svedomie, aby odstúpil ???????
22.5 2013 8:30
autor: neznámy
Ak ukradnem z lesa 1 strom, platím pokutu. Ak ukradnem za auto dreva, zavrú ma.
Tu niekto ukradol za 970 tis. Euro dreva, tuším 200 kamiónov, a nič sa nedeje ??????????????
Pán minister a pán premiér mlčia ????? Alebo ruka ruku myje ???
5.6 2013 11:19
autor: neznámy
Hovoril som z viacerými ľuďmi zo štátnych lesov. Boja sa o tejto veci hovoriť. Aj to o niečom svedčí.
20.6 2013 8:20