Lesmedium

Spúšťame diskusia i bez prihlásenia

autor: admin
Práve sme pokusne umožnili zapájať sa do fóra o lese aj bez potreby prihlásenia sa. Urobili sme tak na podnet niektorých z vás. Dôveru za dôveru, dúfame, že to podporí názorovú polemiku pri zachovaní slušnosti a vecnosti.
sekcia: Archívne fórum, 6.3 2013 8:28
autor: neznámy
Dobrý ťah, určite ho v budúcnosti využijem,pokiaľ ma nejaká téma zaujme .
8.3 2013 7:44
autor: neznámy
Neberiem to ako úmyselný krok prerušiť našu plodnú debatu zavedením registrácie , ale ruku na to , koľko sme prepásli plodných tém , ktoré v tom čase " bežali"- Zákon o Pozemkových spoločenstvách , nová Vyhláška o Lesnej hospodárskej evidencií , novela zákona o poľovníctve, výberové konania na práce u Štátných lesov a pod. Možno by sa našími príspevkami niečo v ních vylepšilo , ale už je to za nami . A tak tu máme napr. novú Vyhlášku o lesnej hospodárskej evidencií , ktorá je hanbou nášho lesníctva. Kto tieto evidencie roky robil vie o čom rozprávam , laik to nepochopí.
Prečo som sa ja nezaregistroval ? Z trucu , vo svojích príspevkoch som nebol nikdy vulgárny a pokiaľ ide o moje meno, to pri takej debate nie je podstatné Veď ja som obyčajný smiešny človiečik pracujúci v lesníctve , ktorý si naivne myslí , že svojími príspevkami obráti lesníctvo hore nohami.
9.3 2013 18:08
autor: neznámy
prihlásenie do diskúsie považujem v požiadavke e-mial za jasnú. Heslo požadované považujem za heslo, pod ktorým sa prihlasujem do diskúsie. Kto chce poznať meno autora príspevku, má ho u administrátora časopisu.
13.3 2013 15:17
autor: raroh
som rad ze Moje orodovanie zabralo.a vidiet ze sa diskusia celkom pekne rozbehla..Dakujem za gratulacie :D
15.3 2013 22:03